Θυμίζουμε ότι ο 27χρονος Φινλανδός μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει με τον «Θεό του πολέμου» από την προηγούμενη εβδομάδα και σήμερα θα φτάσει Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του.
Αύριο (10/07) ο ύψους 1,83μ. θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο τότε θα υπογράψει το συμβόλαιό του το οποίο θα είναι τριετούς διάρκειας.
Να σημειώσουμε πως ο Γένσεν αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμαία του Άρη από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όταν και θα επανέλθουν οι παίκτες στις προπονήσεις.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με δύο γκολ του Βινίσιους και ένα του Βαλβέρδε, η Ρεάλ των 10 παικτών από το 77' (αποβολή Βαλβέρδε) νίκησε στο Μπερναμπέου την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης και παρέμεινε σε τροχιά «τίτλου».
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)