Άρης: Ήρθε και υπογράφει ο Γένσεν (pic)
Ο 28χρονος διεθνής Φινλανδός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην Ελλάδα από το βράδυ της Τετάρτης (9/7) και την Πέμπτη (10/7) αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον Άρη.
Έφτασε το βράδυ της Τετάρτης (9/7) στη Θεσσαλονίκη – όπως ήταν προγραμματισμένο- ο Φρέντρικ Γένσεν προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την ΠΑΕ Άρης.
Ο 28χρονος Φινλανδός μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί την Πέμπτη (10/7) στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον «Θεό του πολέμου».
Στη συνέχεια ο Γένσεν θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας με την επιστροφής της αποστολής από την Ολλανδία. Τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή υποδέχθηκαν ο Ρούμπεν Ρέγες και ο Παντελής Ζουμπούλης.

- Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση»
- Μπενίτεθ: «Το σημαντικότερο είναι πως η ομάδα γίνεται όλο και καλύτερη και πιο δυνατή»
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 23ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Το σημαιάκι… τίτλου της Άρσεναλ – Ισοφάρισαν μεγάλο ρεκόρ οι «κανονιέρηδες»
- Παναθηναϊκός – Άρης 3-1: Ταμπόρδα και Τεττέη «καθάρισαν» για τετράδα (vid)
- Παναθηναϊκός-‘Αρης: Ο Κοντούρης έκανε το θέατρο της χρονιάς
- Μπέτις – Σεβίλλη 2-2: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Ανδαλουσίας
- Παναθηναϊκός – Άρης: Αδράνεια στην «κίτρινη» άμυνα, 1-0 οι «πράσινοι» με Ερνάντεθ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/matt-bennett-FHCaT8blG5k-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442