Ο πρόεδρος της Βίρτους Μπολόνια, Μάσιμο Ζανέτι προχώρησε σε δηλώσεις και μεταξύ άλλων, τόνισε ότι ο Λούκα Βιλντόζα πρόκειται να αγωνιστεί με την φανέλα της ιταλικής ομάδας, εν όψει της νέας σεζόν.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ώρες, έγινε επίσημο το «αντίο» του Βιλντόζα στον Ολυμπιακό, μέσα από ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων».
Ο Μάσιμο Ζανέτι, με όλα όσα είπε ξεκαθάρισε ότι πέρα από τον Αργεντινό γκαρντ, η ομάδα στοχεύει και στην απόκτηση ενός ακόμη μεγάλου ονόματος αλλά και σε έναν Ιταλό παίκτη.
Τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Βίρτους Μπολόνια
Zanetti: «Abbiamo preso Vildoza, stiamo lavorando per un altro grosso nome e un italiano di valore. La campagna abbonamenti partirà il 7 luglio. Per lo sponsor siamo in dirittura di arrivo. Belinelli? Resterà con noi, dobbiamo capire in che veste»#Virtus
«Υπογράψαμε τον Βιλντόζα, δουλεύομε για ένα ακόμη μεγάλο όνομα και έναν πολύτιμο Ιταλό… Ο Μπελινέλι θα μείνει μαζί μας, πρέπει να βρούμε σε ποιον ρόλο».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.