Το «παρών» στη συνάντηση που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» δίνουν από την UEFA o Γενικός Γραμματέας Θόδωρος Θεοδωρίδης, ο Επικεφαλής των Υπηρεσιών των Εθνικών Ομοσπονδιών, Μάριος Γεωργίου και οι Τομπίας Χεντστουκ, Στεφάν Ανσελμό και Ανδρέας Δηματος.
Από πλευράς ΕΠΟ παρευρίσκεται ο πρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης και η Εκτελεστική Γραμματέας της Ομοσπονδίας, Δόμνα Τσιώνη.
Τον Ολυμπιακό εκπροσωπούν διά ζώσης ο αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της πειραϊκής ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς και ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων, Κώστας Βερνίκος, ενώ μέσω video call συμμετέχει ο ηγέτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Από την πλευρά της ΑΕΚ παρευρίσκονται ο Μηνάς Λυσάνδρου και η Αγγελική Αρκάδη. Τον ΠΑΟΚ εκπροσωπεί η Α’ Αντιπρόεδρος και CEO, Μαρία Γκοντσάρεβα, ενώ μέσω διαδικτύου συνομιλεί ο Ιβάν Σαββίδης. Από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται στη συνάντηση ο Τάκης Φύσσας.
Κανονικά δίνει το «παρών» ο Θόδωρος Καρυπίδης, για την πλευρά του Άρη, όπως επίσης και ο νομικός σύμβουλος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Μπιλίρης.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.