Η Κρίσταλ Πάλας κοντράρεται με την Μάντσεστερ Σίτι το απόγευμα του Σαββάτου (17/5 18:30) για το φετινό τρόπαιο του FA Cup.
Περίπου μία ώρα πριν την σέντρα του τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας, ανακοινώθηκαν οι εντεκάδες που θα παρατάξουν οι δύο προπονητές.
Για την τυπικά, γηπεδούχο, ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας Όλιβερ Γκλάσνερ, επέλεξε τον Χέντερσον στην εστία με τους Μουνιός, Ρίτσαρντς, Λακρουά, Γκεϊ και Μίτσελ στα μετόπισθεν. Ο Γουόρτον με τον Καμάντα οι δυο χαφ, ενώ στην τριάδα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Σαρ, Έζε και Ματετά.
Στον πάγκο για την Κρίσταλ Πάλας θα βρίσκονται οι: Tέρνερ, Γουόρντ, Λερμά, Ενκέτια, Κλάιν, Χιούζ, Έζι, Τσίλγουελ, Ντιβένι
Από την άλλη ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γουαρδιόλα, προτιμά τον Ορτέγα στην εστία και τους Ακάνζι, Ντίας, Γκβάρντιολ και Ο’ Ράιλι στην τετράδα της άμυνας. Ο Ντε Μπρόινε με τον Σίλβα στο κέντρο, ο Σαβίνιο δεξιά, ο Ντοκού αριστερά και ο Μαρμούς πίσω από τον Χάαλαντ.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μετά την Αρμάνι Μιλάνο στη Euroleague, η πόλη αναμένεται να έχει εκπροσώπηση και στο νέο πρότζεκτ του NBA Europe, με τη συμμετοχή της... ποδοσφαιρικής Μίλαν.
Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο ξεκινούν τις θερινές υποχρεώσεις τους σε Κίνα και Ιαπωνία, αντίστοιχα, ενώ εντός συνόρων κάνει την πρεμιέρα του και ο Μίλτος Τεντόγλου.