Αταμάν: «Να κλείσουμε τη σειρά την Τετάρτη, μετά θα σκεφτούμε το Final Four»
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Προμηθέα Πάτρας, με τον Τούρκο να τονίζει πως στόχος είναι οι Πράσινοι να τελειώσουν τη σειρά την Τετάρτη (14/5).
Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον Προμηθέα επικρατώντας με 101-69 στο ΟΑΚΑ, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς της Stoiximan GBL.
O Εργκίν Αταμάν μίλησε μετά το παιχνίδι αναφέροντας πως οι παίκτες του ήταν σοβαροί, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχο είναι η πρόκριση την ερχόμενη Τετάρτη (14/5) και μετά οι Πράσινοι θα σκεφτούν το Final Four.
Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:
Για την νίκη απέναντι στον Προμηθέα: «Μοιράσαμε τα λεπτά, παίξαμε πιο επιθετικά στο β’ μέρος. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Βέβαια, ο Προμηθέας είχε δύο σημαντικές απουσίες. Ήμασταν σοβαροί, πήραμε τη νίκη και κάναμε το 1-0. Θέλουμε να νικήσουμε και στο δεύτερο ματς, για να είμαστε στον τελικό».
Για το Final Four στο Άμπου Ντάμπι: «Θα σκεφτούμε για αυτό μετά τους ημιτελικούς. Θέλουμε να κλείσουμε τη σειρά την Τετάρτη. Μετά θα σκεφτούμε το Final Four».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.