Με βασικό τον Λαουτάρο η Ίντερ, στον πάγκο ο Λεβαντόφσκι για την Μπαρτσελόνα (pic)
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ξεκινά βασικός για την Ίντερ, αντίθετα ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μένει στον πάγκο για την Μπαρτσελόνα.
Η ώρα της… αλήθειας για Ίντερ και Μπαρτσελόνα έφτασε καθώς έξι μέρες μετά το χορταστικό 3-3 στο Μονζουίκ για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League, θα λύσουν τις διαφορές τους στο Μεάτσα.
Σιμόνε Ιντζάγκι και Χάνσι Φλικ έκαναν γνωστές τις εντεκάδες των δύο ομάδων, με τον πρώτο να ρίχνει βασικό τον Λαουτάρο Μαρτίνες και τον δεύτερο να κρατά στον πάγκο τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
H εντεκάδα της Ίντερ: Ζόμερ, Μπίσεκ, Ατσέρμπι, Μπαζτόνι, Ντάμφρις, Ντιμάρκο, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μχιταριάν, Λαουτάρο Μαρτίνες, Τουράμ
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Λιλ κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα με 2-0 (παρ., 1-0 κ.δ) και προκρίθηκε στους «16», όπου θα βρεθούν επίσης η Φερεντσβάρος που νίκησε την Λουντογκόρετς με 2-0, αλλά και η Στουτγκάρδη, παρά την ήττα από την Σέλτικ με 1-0.
Το εύστοχο πέμπτο χτύπημα του Πάντοβιτς έδωσε τον Παναθηναϊκό την πρόκριση στους «16» του Europa League, κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν. Ο Τεττέη άνοιξε το σκορ, αποβλήθηκε ο Χάβι.
Η Βικτόρια Πλζεν εκμεταλλεύθηκε αδράνεια στο κέντρο της πράσινης άμυνας στο 62ο λεπτό και με κεφαλιά ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 τον Παναθηναϊκό. Δείτε το γκολ.