Οι διαιτητές του Game 3 του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αναντολού Εφές
Αυτοί είναι οι διαιτητές που όρισε η Ευρωλίγκα για το τρίτο ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στην Εφές, για τα playoffs της διοργάνωσης.
Την Τετάρτη (29/4 20:45) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές στο «Σινάν Ερντέμ», με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στο Final Four του Αμπού Ντάμπι.
Το «Τριφύλλι» κέρδισε το πρώτο παιχνίδι με 87-83 και έχασε στο δεύτερο παιχνίδι με 79-76, με τη σειρά πλέον να βρίσκεται στο 1-1.
Ποιοι σφυρίζουν
Οι Τούρκοι έχουν ανακοίνωσει sold out και για τα δύο παιχνίδια με τους «πράσινους», ενώ στο πλεύρο της ομάδας του Αταμάν θα βρίσκεται ο Ματίας Λεσόρ μαζί με 150 οπαδούς της ομάδας.
Εν τω μεταξύ, γνωστοί έγιναν και οι διαιτητές του αγώνα, με την διοργανώτρια αρχή να ορίζει τον Γερμανό Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, τον Ισπανό Εμίλιο Πέρεθ και τον Λιθουανό Γκίτις Βίλιους.
- «Ο Αταμάν χρεώνει την ήττα από τον Ολυμπιακό στον Χουάντσο»
- Η τρομερή βραδιά του Αντετοκούνμπο κόντρα στους Κινγκς (vid)
- Κινγκς – Μπακς 98-115: «Βασιλιάς» Αντετοκούνμπο στο Σακραμέντο και μεγάλο διπλό για τους Κινγκς
- Ναν: «Είμαι έτοιμος, δεν είμαι καθόλου κουρασμένος»
- Ίντερ – Μπολόνια 3-1: Επέστρεψαν στην κορυφή οι Νερατζούρι
- ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Μπάρναμπας Βάργκα
- Νότια Αφρική – Καμερούν 1-2: Πέρασε στα προημιτελικά και «σφράγισε» το ραντεβού με το Μαρόκο
- Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις ο Νιλικίνα – Αμφίβολος για Φενερμπαχτσέ (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 05.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cody-board-w59DM6d6uxM-unsplash-128x85.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442