Superleague: «Φουντώνει» η μάχη για τη δεύτερη θέση – Ποιες οι πιθανότητες για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ
Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, η μάχη για τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ της Superleague έχει… ανάψει για τα καλά.
Ολοκληρώθηκε (27/4) η 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί της ΑΕΚ με 2-0 στην «OPAP Arena» και τον ΠΑΟΚ του Παναθηναϊκού με 2-1 στην Τούμπα, με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε.
Έτσι, με την τωρινή κατάσταση, οι Πράσινοι παραμένουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 56 πόντους, οι Θεσσαλονικείς ανέβηκαν τρίτοι με 55 πόντους και η Ένωση έπεσε στην τέταρτη θέση έχοντας 53 πόντους μετά από τέσσερις σερί ήττες.
Η βαθμολογία της Superleague
Αποτελέσματα-Βαθμολογία Stoiximan Super League Playoffs, Group 1-4 // 4η Αγωνιστική.#slgr #stoiximansuperleague #playoffs #MD4 #stoiximan #football pic.twitter.com/wAo38UDnjx
— Super League Greece (@Super_League_GR) April 27, 2025
Ωστόσο όλα παραμένουν ανοιχτά σε ό,τι έχει να κάνει με τη δεύτερη θέση που δίνει το εισιτήριο για τη 2η προκριματική φάση του Champions League, με τις τρεις προαναφερθείσες ομάδες να είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος.
Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα πάντως έχουν διαφοροποιηθεί και οι πιθανότητες που έχει κάθε σύλλογος για να μπορέσει να επιτύχει τον παραπάνω στόχο και να φτάσει στη δεύτερη θέση.
Greek ?? Super League update (Matchday 30/32) ?
▪️ PAOK with an important win over PAO, comes within 1 point to 2nd place
▪️ AEK drops to 4th!? Biggest Movers This Round in Greek Super League:
Top 2 Chances
? PAOK (+18%)
❌ Panathinaikos (-14%)Top 5 Chances
? Asteras… pic.twitter.com/N2LZsbXuWE— Football Meets Data (@fmeetsdata) April 27, 2025
Συγκεκριμένα, πλέον ο ΠΑΟΚ έχει τις καλύτερες πιθανότητες οι οποίες αυξήθηκαν κατά 18%, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που είδε τις δικές του να μειώνονται κατά 14% μετά την ήττα στην Τούμπα. Από την άλλη πλευρά μειώθηκαν και οι πιθανότητες της ΑΕΚ κατά 4.3% και πλέον είναι στο 17%.
Όλα όμως φυσικά θα κριθούν τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League
- Όλα τα γκολ της αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League (vids)
- Πλήρες ροτέισον από τον Μαρτίνεθ, στην ήττα της Βαλένθια από τη Μπασκόνια, πριν τον «τελικό» με Παναθηναϊκό
- Ο «δρόμος» της ΑΕΚ στο Champions League – Πότε είναι οι αγώνες
- Τραυματίστηκε o Καρέτσας και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια (vid)
- Πότε θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ
- Ο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε ότι είναι ξεπεσμένος ελίτ και ότι ο Λανουά είναι ακατάλληλος αρχιδιαιτητής (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442