Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (27/4 20.00), σε έναν αγώνα κρίσιμο για την κατάληψη της δεύτερης θέσης της Super League και το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.
Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον επέστρεψε σε αποστολή του Παναθηναϊκού μετά από έναν και πλέον χρόνο. Εκτός έμειναν οι τραυματίες, Τάσος Μπακασέτας και Γιάννης Κώτσιρας.
Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:
«Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα playoffs κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, συνεχίστηκε με παιχνίδι και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Θεραπεία ακολούθησαν οι Νίκας, Φικάι, Σένκεφελντ.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ρουί Βιτόρια ανακοίνωσε τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα της αποστολής. Σε αυτή είναι οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Τετέ, Πάλμερ- Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Σιώπης, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Αράο.
Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον συγκεκριμένο αγώνα».
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Ένα επικό σκηνικό εκτυλίχθηκε στο All Star Game, όταν ο Καρλ Άντονι Τάουνς εμφανίστηκε με σακάκι που απεικονίζει τον Άγιο Γεώργιο και ο Γιόκιτς δεν το άφησε ασχολίαστο,