Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στα παρκέ μετά τη μικρή άδεια για το Πάσχα και πλέον μπορεί να αφοσιωθεί στην προετοιμασία του ενόψει του δεύτερου τελικού με την Μπιλμπάο για το FIBA Europe Cup.
Ο Μάσιμο Καντσελιέρι είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με τους Θεσσαλονικείς να κάνουν ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση στην τακτική, ενώ παρακολούθησαν και βίντεο από το πρώτο παιχνίδι όπου οι Βάσκοι επικράτησαν.
Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
«Με την προσοχή στραμμένη στο μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης (23/04 στις 20:15), οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco επέστρεψαν σήμερα στο PAOK Sports Arena, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Surne Bilbao Basket.
Ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο, ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση με έμφαση στην τακτική, περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Coach Massimo Cancellieri και την συμμετοχή όλων των παικτών.
Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco συνεχίζεται την Τρίτη, με μία προπόνηση που θα γίνει το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena. Μετά το τέλος της προπόνησης (14:30), ο προπονητής της ομάδας μας και δύο παίκτες, θα μιλήσουν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης.
Η αποστολή της Surne Bilbao Basket αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα (18:00) της Τρίτης και θα προπονηθεί στο PAOK Sports Arena το μεσημέρι (12:00) της Τετάρτης».
LIVE: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός για τη 15η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ρίχνουν τους τόνους Σλοτ και Σαλάχ στην ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους μετά τη συνάντηση που είχαν. Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Αιγύπτιος για το ματς με την Μπράιτον (13/12, 17:00).
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς