Ο Μάικ Τζέιμς τιμωρήθηκε από την γαλλική ομοσπονδία μπάσκετ με ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα συμβάν της σεζόν 2022-23 με τη φανέλα της Μονακό.
Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκάρντ με βάσει την ανακοίνωση της FFBB, η επιτροπή αθλητικών μάνατζερ της Ομοσπονδίας καταλογίζει στον 34χρονο παίκτη και στους Μονεγάσκους ότι κατέληξαν σε συμφωνία για συμβόλαιο τη σεζόν 2022/23, αλλά σε αυτήν διαμεσολάβησε ένας μάνατζερ που δεν είχε την απαιτούμενη άδεια από αυτή.
Ο Τζέιμς θα παραμείνει διαθέσιμος για τις επερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωτοπόρων του Γαλλικού πρωταθλήματος στην Ευρωλίγκα, ενώ ο πρόεδρος, Φεντόριτσεφ, έλαβε μια επίσημη προειδοποίηση.
Η τιμωρία στον Μάικ Τζέιμς
⚖ L’AS Monaco et Mike James jugés coupables par la FFBB d’avoir eu recours à un agent sportif non titulaire de la licence FFBB.
💸 200 000 euros d’amende pour l’ASM, dont 100 000 euros ferme !
❌ Un mois de suspension avec sursis pour Mike James !
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.