Ένταση επικράτησε στον αγωνιστικό χώρο με το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, με τον Ιταλό διαιτητή, Κολόμπο, να μοιράζει κόκκινες κάρτες στις δύο ομάδες.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το φύλλο αγώνα, από πλευράς γηπεδούχων αποβλήθηκαν οι Κάρμο και Πασχαλάκης ενώ από πλευράς φιλοξενούμενων οι Μαρσιάλ και Μουκουντί.
Αποβλήθηκε και ο Αλμέιδα
Κόκκινη είδε και ο Ματίας Αλμέιδα που φέρεται να χτύπησε κάποιον στο κεφάλι με μπουνιά. Εννοείται πως και οι πέντε δεν θα είναι παρόντες στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός μετά το Πάσχα και μένει να δούμε πλέον αν θα προκύψει κάτι περισσότερο για τα όσα έγιναν μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των ανθρώπων των δύο ομάδων.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αργεντινός προπονητής δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Euroleague μπαίνει στην τελευταία στροφή της regular season και τα σενάρια είναι δεκάδες – Πού θα τερματίσουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ποιοι διεκδικούν το πλεονέκτημα και την εξάδα και οι… στάνταρ ομάδες στα play in
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.