Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την τρίτη αγωνιστική των playoffs της Super League για τις θέσεις 1-4.
Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 33ο λεπτό με τον Ουναΐ να κάνει το 1-0. Ο Παναθηναϊκός βγήκε στην κόντρα με τον Κάρολ Σφιντέρσκι που τροφοδότησε πολύ ωραία τον Μαροκινό και αυτός με τη σειρά του έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.
Η ΕΠΟ θέλει να οργανώσει τους ρέφερι σε ένωση εν ενεργεία διαιτητών, όμως πρέπει να αλλάξει ο νόμος και για αυτό ζήτησε τη μεσολάβηση της UEFA στο υπουργείο αθλητισμού
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.