Ο Παναθηναϊκός θα παίξει με την Αναντολού Εφές για μια θέση στο Final Four του Άμπου Ντάμπι της Euroleague, καθώς οι πράσινοι ήξεραν από εχθές πως θα είναι τρίτοι ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν στο ματς απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.
Η Εφές νωρίτερα είχε νικήσει τη Ζαλγκίρις Κάουνας και περίμενε για να μάθει τελικά πως ο αντίπαλός της στα playoffs της Euroleague θα είναι ο Παναθηναϊκός. Τα playoffs θα ξεκινήσουν στις 22 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν το αργότερο στις 7 Μαΐου. Οι δύο πρώτοι αγώνες θα γίνουν στο ΟΑΚΑ στις 22 και στις 24 ή στις 23 και στις 25 Απριλίου.
Ολυμπιακός – 8. Ρεάλ ή Παρί ή Μπάγερν Μονάχου ή Ερυθρός Αστέρας Φενέρμπαχτσε – 7 Ρεάλ ή Παρί Παναθηναϊκός – 6. Αναντολού Εφές Μονακό – 5. Μπαρτσελόνα
Σε εξαιρετική κατάσταση η Εφές
Η Εφές επιβίωσε και πήρε τη νίκη με 87-77 απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας και έκλεισε θέση στην εξάδα της Euroleague, γράφοντας ιστορία στην διοργάνωση. Οι Τούρκοι έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης από όταν εκείνη διεξάγεται με το φορμάτ των 34 αγωνιστικών (από το 2016) που παίρνουν 8 συνεχόμενες νίκες.
Η τουρκική ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρά το ξέσπασμα των Λιθουανών στην τρίτη περίοδο, έφτασε στη νίκη.
Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Λούκα Μπάνκι ήταν οι Ντόζιερ που είχε 11 πόντους και τέσσερις ασίστ και Τόμπσον που συμπλήρωσε 9 πόντους και μοίρασε 8 και ασίστ σε μια αναμέτρηση που αρκετοί παίκτες έδωσαν πράγματα στην Εφές και την βοήθησε να πετύχει τον στόχο της.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο