H Πρεβολαράκη συνεχίζει στην Μπρατισλάβα να μεγαλώνει το μύθος της, να γράφει ιστορία και να σηκώνει την ελληνική σημαία ψηλά. Ξεκίνησε την πορεία της στο Ευρωπαϊκό από τα προημιτελικά. Η ανεξάρτητη αθλήτρια Σιρουκ δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο και επιβλήθηκε με 5-0, εξασφαλίζοντας μία θέση για τα ημιτελικά.
Εκεί αντιμετώπισε την Γετγκίλ. Η Τουρκάλα αθλήτρια προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο, αλλά η συνέχεια είχε μόνο μία πρωταγωνίστρια. Με επική εμφάνιση η Πρεβολαράκη προηγήθηκε με 12-4 και στην συνέχεια πήρε την νίκη με πτώση.
Στον τελικό της Παρασκευής η Μαρία Πρεβολαράκη θα παλέψει για το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που της λείπει από το παλμαρέ της. Εξασφάλισε για 5η συνεχόμενη φορά μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κάτι που δεν έχει πετύχει κανένας αθλητής και επιστρέφει σε τελικό μετά το 2022, ενώ θα είναι το δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα στη διοργάνωση μετά το χρυσό του Κουρουγκλίεβ.
Η Πρεβολαράκη στην μεγαλύτερη διοργάνωση της Γηραιάς Ηπείρου μετράει, με το μετάλλιο που ήδη έχει εξασφαλίσει, εννιά στη διοργάνωση και αποτελεί την πιο επιτυχημένη αθλήτρια του ελληνικού αθλητισμού, καθώς μας προσφέρει 12 χρόνια επιτυχίες!
Αναλυτικά τα μετάλλια της Μαρίας Πρεβολαράκη στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Γυναικών
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, τη νίκησε εύκολα 4-1 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα που την Κυριακή υποδέχεται τη Σεβίλλη. Γκολ από τα 70 μέτρα πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ!
Στο 35ο λεπτό ο Μαυροπάνος νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ και ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά για το τελικό 1-1 της Γουέστ Χαμ με τη Σίτι, δίνοντας... αέρα τίτλου στην Άρσεναλ!
Το γκολ του 29χρονου Ιβοριανού επιθετικού, Ζερεμί Μπογκά, στο 38' χάρισε την πολύτιμη νίκη στη «Βέκια Σινιόρα», που πλέον, πέρασε στην 4η θέση (Champions League) και περιμένει το ντέρμπι, Κόμο-Ρόμα.