Πάλμα: «Ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό – Ο Μεντιλίμπαρ σου λέει την αλήθεια για να αντιδράσεις»
Ο Λουίς Πάλμα μίλησε στα Μέσα της πατρίδας του για το πόσο χαρούμενος είναι στον Ολυμπιακό αλλά και για τα κίνητρα που δίνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του.
Ο Λουίς Πάλμα βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της Ονδούρας και μιλώντας στα Μέσα της χώρας του δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην παρουσία του στον Ολυμπιακό.
Ο Πάλμα τόνισε πόσο καλά περνάει εκείνος και η οικογένειά του στην Ελλάδα, ενώ αναφερόμενος στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τον χαρακτήρισε «αληθινό», ενώ μίλησε και για τα κίνητρα που τους δίνει ο Βάσκος τεχνικός.
Αναλυτικά όσα είπε ο Πάλμα
«Αν είσαι ευτυχισμένος σε ένα μέρος, θα είσαι πάντα ευτυχισμένος. Είμαι υγιής, η οικογένειά μου είναι υγιής, η γυναίκα μου είναι επίσης υγιής, τα πάω καλά στον Ολυμπιακό και τώρα επιστρέφω στη δουλειά για να κλείσω τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», τόνισε ο Πάλμα.
Μάλιστα, σε ερώτηση για την πρόσφατα ατάκα του Μεντιλίμπαρ πως είναι καλός παίκτης και συνάμα άνετος ως προς τον τρόπο παιχνιδιού, σχολίασε: «Ο προφεσόρ είναι έτσι μαζί μας και μας λέει την αλήθεια έτσι ώστε να αντιδρούμε. Αντέδρασα και η αλήθεια είναι ότι τα πάμε καλά με τους παίκτες. Εξακολουθώ να ανήκω στην Σέλτικ και όσο δεν υπάρχει μεταγραφή θα εξακολουθώ να είμαι ευγνώμων στην Σέλτικ αλλά αυτή την στιγμή πρέπει να υπερασπιστώ τον Ολυμπιακό».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης την Μπαρτσελόνα έχοντας τον Τζέριαν Γκραντ στη διάθεσή του, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Τη νοοτροπία νικητή που έχει εμφυσήσει στις ομάδες του ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζονται και οι Μιλγουόκι Μπακς, όπως ανάφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ.
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι ένας από τους κορυφαίους Μαροκινούς επιθετικούς όλων των εποχών, ωστόσο η συμμετοχή του στο προσεχές Μουντιάλ δεν είναι σίγουρη, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ στην πατρίδα του...
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.