Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσω του επίσημου λογαριασμού του στα social media ανέβασε ένα μήνυμα για την 25η Μαρτίου.
Ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που έχει σήμερα και την ονομαστική του εορτή έστειλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα σε όλο τον κόσμο για τη μεγάλη γιορτή του Ελληνισμού.
Το μήνυμα που έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:
«Η Ελευθερία του ανθρώπου είναι το υπέρτατο αγαθό και οι Έλληνες έδειξαν πως κατακτιέται με τους αγώνες τους.
Η 25η Μαρτίου ήταν, είναι και θα είναι ένα σύμβολο των αγώνων για Ελευθερία, ένας φωτεινός φάρος για τους Έλληνες σε όλη τη Γη.
Σε μια εποχή γεμάτη σκοτάδι, οι μορφές των αγίων του Ελληνισμού, του Καραϊσκάκη, του Κολοκοτρώνη, των Υψηλαντών, του Νικηταρά και των υπολοίπων που δεν λογάριασαν πόνο, κούραση και θυσία για τη λευτεριά, μας δίνουν δύναμη και πίστη να δίνουμε καθημερινά τη μάχη για κοινωνική δικαιοσύνη, για το φως που θα διώξει το σκοτάδι.
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.