Συνεχίζει τις απίστευτες εμφανίσεις ο Κόμπι Γουάιτ – Νέα ήττα των Λέικερς στο Ορλάντο
Ο Κόμπι Γουάιτ συνεχίζει τις μεγαλειώδεις εμφανίσεις του, καθώς πέτυχε 37 πόντους απέναντι στους Νάγκετς – Οι Λέικερς ηττήθηκαν ξανά, αυτή τη φορά στο Ορλάντο, με 118-106.
Οι Σικάγο Μπουλς νίκησαν τους Νάγκετς, με 129-119 στο Ντένβερ, με τον Κόμπι Γουάιτ να είναι ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για άλλη μια φορά. Ο Αμερικανός πέτυχε 37 πόντους, τρία ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ και χάρισε στους «ταύρους» την 32η νίκη τους, τη φετινή σεζόν.
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Τζαμάλ Μάρεϊ, καθώς κατέγραψε 28 πόντους, επτά ασίστ και πέντε ριμπάουντ, ενώ ο σταρ της ομάδας, Νίκολα Γιόκιτς απουσίασε από την αναμέτρηση.
Οι Ορλάντο Μάτζικ υποχρέωσαν τους Λέικερς στη δεύτερη διαδοχική τους ήττα, καθώς νίκησαν τους «Λιμνάνθρωπους» με 118-106, στη Φλόριντα, έχοντας σε καταπληκτική μέρα τον Φραντζ Βάγκνερ.
Ο Γερμανός πέτυχε 32 πόντους, μοίρασε εννέα ασίστ και κατέβασε πέντε ριμπάουντ και έδωσε στους «Μάγους» την 34η νίκη τους φέτος. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ου οποίοι πλέον έχουν ρεκόρ 43 νίκες και 28 ήττες, ξεχώρισε ο Λούκα με 32 πόντους, επτά ασίστ, επτά ριμπάουντ και ο Λεμπρόν, με 24 πόντους, επτά ασίστ και έξι ριμπάουντ.
Με πρόστιμο και κλείσιμο μέρους του γηπέδου του -με αναστολή- τιμώρησε η Euroleague τον Ερυθρό Αστέρα για τη συμπεριφορά των οπαδών του κόντρα στη Μπαρτσελόνα.
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Eurocup Women θέλουν να κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός, το απόγευμα της Πέμπτης.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών στη Φινλανδία, όταν έφηβος έβαλε φωτιά στο γήπεδο της ιστορικής Χάκα, μετά τον υποβιβασμό της – Κάηκε ολοσχερώς μία από τις εξέδρες.
Αμερικανικά ρεπορτάζ ανέφεραν προ ημερών ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους συμπαίκτες του για τις φήμες περί αποχώρησής του, ωστόσο ο Κάιλ Κούζμα διέψευσε πως κάτι τέτοιο συνέβη.