Εκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού προκλήθηκε αργά το βράδυ χθες Τρίτη στην είσοδο διπλοκατοικίας στο κέντρο του Πειραιά.
Στο σημείο της έκρηξης βρέθηκε πλαστικό μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό και κροτίδα
Η Αμεση Δράση ενημερώθηκε λίγο μετά τις 23:20 για συμβάν στην οδό Αλκιβιάδου και αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ζημιές στην είσοδο κτιρίου.
Από την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησε είχε προκληθεί μαύρισμα ενώ έσπασε η τζαμαρία της εισόδου.
Η φωτιά πρέπει να σβήστηκε αμέσως καθώς δεν επιλήφθηκε δύναμη της πυροσβεστικής.
Αναζητούνται οι δράστες
Επί τόπου έφτασαν και ειδικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της αστυνομίας που βρήκαν στο σημείο της έκρηξης υπολείμματα του εμπρηστικού-εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος αποτελείτο από πλαστικό μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό και κροτίδα. Οι δράστες αναζητούνται.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.