Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς, γιος του θρυλικού Πέτζα, πραγματοποίησε την κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του μέχρι στιγμής, σημειώνοντας 37 πόντους σε έναν συναρπαστικό αγώνα κολεγιακού μπάσκετ. Στην κερκίδα βρισκόταν και ο πατέρας του, παρακολουθώντας με υπερηφάνεια την εντυπωσιακή του επίδοση.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Πέτζα Στογιάκοβιτς είναι μια από τις σπουδαιότερες μορφές του σερβικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ. Στην Ελλάδα τον απολαύσαμε από το 1993 έως το 1998 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, προτού μετακομίσει στο NBA, όπου αγωνίστηκε με τους Κινγκς, Πέλικανς, Ράπτορς και Μάβερικς, κατακτώντας μάλιστα και ένα πρωτάθλημα.
Η κορυφαία επίδοση του Αντρέι Στογιάκοβιτς:
Σήμερα, ο Πέτζα απολαμβάνει τις επιδόσεις του γιού του Αντρέι, που ακολουθεί τα βήματά του και το καλοκαίρι του 2024 πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει το Στάνφορντ για την Καλιφόρνια. Η επιλογή αυτή αποδεικνύεται εξαιρετική, καθώς έχει πλέον περισσότερες ευκαιρίες και ελευθερία στο παιχνίδι του, γεγονός που τον βοηθά να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο παρκέ.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Αστον Βίλα «καθάρισε» από το ημίχρονο την Μπολόνια (τελικό σκορ 4-0), ενώ η Μπράγκα ξέσπασε στο β\ μέρος και έκανε την ανατροπή κόντρα (4-2) στη Μπέτις. Ετσι προκρίθηκαν στην 4αδα του Europa League
Παναθηναϊκός και άλλες πέντε ομάδες οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Euroleague, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Γιατί αγόρασε το 100% των μετοχών της ισπανικής UE Cornellà. Ο έλεγχος τριών ομάδων σε 3 διαφορετικές χώρες, η Ιντερ Μαϊάμι και η επέκταση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας σε real estate, τεχνολογία, οι δαιδαλώδεις συμφωνίες με μερίσματα, και η χρήση του όνοματός του για την (πλουσιοπάροχη) επόμενη ημέρα.
Η ΑΕΚ στο 51’ έκανε το 3-0 με τον Ζίνι και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά στο 60’ η Ράγιο μείωσε σε 3-1 και πήρε και πάλι το προβάδισμα για την πρόκριση.