Μεντιλίμπαρ: «Ήρθα τέσσερις μήνες, μετά έγινε ένας χρόνος και τώρα προστέθηκε ένας ακόμα»
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και για το ιδιαίτερο δώρο που θέλει την ερχόμενη Πέμπτη.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΟΦΗ με 1-0, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την 26η αγωνιστική της Super League, σε μια αναμέτρηση που θα μείνει στην ιστορία, λόγω των εορτασμών των 100 χρόνων των «ερυθρόλευκων» και για την ανανέωση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Ο Βάσκος τεχνικός ανανέωσε για ακόμη έναν χρόνο με την ομάδα του Πειραιά, όπως ανακοινώθηκε στα μεγάφωνα του Φαληρικού γηπέδου και έπειτα από τη λήξη του παιχνιδιού, o 63χρονος προχώρησε σε δηλώσεις.
Ο Μεντιλίμπαρ ανέφερε ότι είχε κάποιους φόβους, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, αλλά τελικά το αποτέλεσμα ήταν θετικό και αυτό κάνει τον ίδιο και τους παίκτες του ικανοποιημένους. Μίλησε επίσης και για τα συναισθήματα του, έπειτα από την ανανέωση του με τον Ολυμπιακό, μέχρι το 2026 και τόνισε ότι θέλει ένα ιδιαίτερο δώρο για την Πέμπτη, που είναι η παραμονή των γενεθλίων του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ
Για τη νίκη και τη διαφορά με τους αντιπάλους: «Είναι αλήθεια πως ήταν καλή αγωνιστική. Τελειώσαμε με νίκη και αυξήσαμε τη διαφορά. Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας αλλά είναι στο χέρι μας και είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό».
Για το πως βίωσε τα γενέθλια του Ολυμπιακού: «Η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν σήμερα. Το να μην πάει καλά και να μη γιορτάσουμε. Χάρη στο Θεό πήγαμε καλά. Αυξήσαμε τη διαφορά με τους αντιπάλους. Πάμε στα playoffs με διαφορά, αλλά προέχει η Πέμπτη με ένα σημαντικό ματς».
Για την ανανέωση: «Είμαι χαρούμενος. Ήρθα για τέσσερις μήνες, έγινε ένας χρόνος και προστέθηκε ένας ακόμα. Εύχομαι η νέα χρονιά να μας βρει με καλά αποτελέσματα».
Για το αν θέλει για τα δικά του γενέθλια ένα δώρο την Πέμπτη: «Ελπίζω πως ναι. Θα είναι η παραμονή των γενεθλίων μου. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά θα το προσπαθήσουμε».
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, τη νίκησε εύκολα 4-1 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα που την Κυριακή υποδέχεται τη Σεβίλλη. Γκολ από τα 70 μέτρα πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ!
Στο 35ο λεπτό ο Μαυροπάνος νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ και ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά για το τελικό 1-1 της Γουέστ Χαμ με τη Σίτι, δίνοντας... αέρα τίτλου στην Άρσεναλ!
Το γκολ του 29χρονου Ιβοριανού επιθετικού, Ζερεμί Μπογκά, στο 38' χάρισε την πολύτιμη νίκη στη «Βέκια Σινιόρα», που πλέον, πέρασε στην 4η θέση (Champions League) και περιμένει το ντέρμπι, Κόμο-Ρόμα.