Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Η Μονακό, μετά από την ήττα της στην Ευρωλίγκα από την Αρμάνι, αντιμετωπίζει την Παρί για την 28η αγωνιστική της διοργάνωσης. Ο Βασίλης Σπανούλης σε δηλώσεις του πριν τον γαλλικό «εμφύλιο», ανέφερε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για αυτή την δύσκολη αναμέτρηση.
Μετά την νίκη της Φενέρ επί της Παρί, η Μονακό βρίσκεται σε τετραπλή ισοβαθμία για την 4η θέση της Ευρωλίγκας, με τους συμπατριώτες της, τον Ερυθρό Αστέρα και την Μπάγιερν Μονάχου. Ο πρώην προπονητής της ομάδας Σάσα Ομπράντοβιτς, ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από την Παρί με 87-80, που σημαίνει ότι η Μονακό χρειάζεται νίκη με 8 πόντους και πάνω για να αποκτήσει το πλεονέκτημα απέναντι στην ομάδα του Τιάγκο Σπλίτερ.
Η ομάδα του Μόντε Κάρλο, θα ταξιδέψει στο Παρίσι χωρίς τον Έλληνα διεθνή, Νικ Καλάθη, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα. Στα θετικά, ο Βίτο Μπράουν επέστρεψε στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί στο ματς της Πέμπτης(5/3).
Τι δήλωσε αναλυτικά ο Βασίλης Σπανούλης:
«Είναι σημαντικός αγώνας και για τις δύο ομάδες. Πάντα πίστευα ότι στο μπάσκετ το πιο σημαντικό είναι το timing. Τώρα ήρθε η ώρα να περάσουμε σε μια άλλη διάσταση στο παιχνίδι μας. Πιάσαμε εξαιρετική απόδοση πρόσφατα στο παιχνίδι με την Σολέ και αυτό είναι το παιχνίδι που πρέπει να δείξουμε. Η Παρί είναι μια από τις καλύτερες ομάδες με έφεση στο ριμπάουντ, ήταν απροσδόκητο να την δούμε να υποφέρει τόσο πολύ κόντρα στη Φενέρ. Έχουμε προετοιμαστεί καλά τις τελευταίες δύο μέρες, είμαστε έτοιμοι».
Ο Ολυμπιακός έκανε μια καλή προπόνηση απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, νίκησε 24-7 και τώρα στρέφει την προσοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μπρέσια για το Champions League.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζητά με καταγγελία της την τιμωρία των Γιώργου Μπαρτζώκα και Εβάν Φουρνιέ για όσα έγιναν στο πρόσφατο ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.
Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε τη Μάντσεστερ Σίτι με δύο νίκες στη φάση των «16» του Champions League και οι οπαδοί της Βασίλισσας που ταξίδεψαν για τη ρεβάνς είχαν διάθεση για καζούρα στον Πεπ Γκουαρντιόλα…