Συζήτηση για μερικά λεπτά με τον Χαβιέ Ριμπάλτα είχε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πριν τη σέντρα στον ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.
Ο προπονητής των Πειραιωτών συνομίλησε με τον αθλητικό διευθυντή της Ένωσης σε πολύ ευχάριστο κλίμα στη φυσούνα του γηπέδου.
Οι δύο Ισπανοί θα έχουν την ευκαιρία να τα πουν αρκετές φορές ακόμη βέβαια καθώς ακολουθούν ακόμη τέσσερα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Κέντρικ Ναν δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ - Εκτός και ο Ντίνος Μήτογλου για τον Εργκίν Αταμάν
Από τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές μέχρι το VAR σε κόρνερ και κίτρινες κάρτες – τι αποφασίστηκε στο Λονδίνο από την IFAB και πώς επηρεάζεται το παιχνίδι