Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας έβαλε τέλος στην καριέρα του με την εθνική ομάδα της Λιθουανίας, έπειτα από αρκετά χρόνια προσφοράς στην χώρα του.
Ο Λιθουανός ανακοίνωσε την απόφασή του μέσα από τα προσωπικά του social media.
Ο φόργουορντ της ΑΕΚ ήταν στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του για τα παράθυρα του EuroBasket 2025 και θα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι απέναντι στην Εσθονία, με την Λιθουανία να έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή της στην τελική φάση.
Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κουζμίνσκας:
«Αυτό είναι το τέλος της διαδρομής μου στην Εθνική Λιθουανίας. Πιθανότατα κάθε παιδί από τη Λιθουανία που ονειρεύεται να παίξει μπάσκετ, ονειρεύεται να φορέσει την φανέλα της εθνικής ομάδας. Για μένα αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα και μπόρεσα να το ζήσω για πάνω από μία δεκαετία».
Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ «κατάπιαν» και στο Άμστερνταμ αμέτρητα χιλιόμετρα, με την ιστοσελίδα της UEFA να κάνει ιδιαίτερη μνεία στο συγκεκριμένο γεγονός
Ο Ροντινέι γιόρτασε τα 34α γενέθλιά του χορεύοντας σε βραζιλιάνικους ρυθμούς και βεβαίως με το καλύτερο δώρο που ήταν η μεγάλη πρόκριση που πτέυχε ο Ολυμπιακός επί του Άγιαξ.
Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη συνέτριψαν 26-5 τη Γερμανία και «σφράγισαν» την πρωτιά, πετυχαίνοντας το 3Χ3. Το Σάββατο 31/1 (15:00 ώρα Ελλάδας) κόντρα στην Ιταλία ο επόμενος αντίπαλος για τη Β' φάση.