Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμία στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Superleague.
Ο Ρουί Βιτόρια ανακοίνωσε την αποστολή μετά την προπόνηση, Πελίστρι, Γεντβάι, Μπακασέτας και Πάλμερ-Μπράουν, ενώ ποινή καρτών θα εκτίσει ο Ουναΐ.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος Stoiximan Super League με αντίπαλο τη Λαμία (23/2, 17:00).
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, τακτική, εξάσκηση στις στατικές φάσεις και ολοκλήρωσαν με τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πελίστρι, Γεντβάι και θεραπεία οι Μπακασέτας, Πάλμερ-Μπράουν.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουί Βιτόρια ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Τετέ, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Μαξίμοβιτς, Σιώπης, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Νίκας, Αράο.
Ο Ουναΐ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον συγκεκριμένο αγώνα, αφού έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών».
Αυτή είναι η ανανεωμένη λίστα με τα κορυφαία συμβόλαια της Ευρωλίγκας, μετά τη συμφωνία του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις με τον Παναθηναϊκό και την επιστροφή του Αμερικανού στην Ευρώπη.
Μέσα Φλεβάρη και ο Ολυμπιακός έπιασε πρώτα τους 340 τίτλους και έπειτα εξασφάλισε μια ακόμη παρουσία σε οκτάδα κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με 6/8 ενεργά τμήματα στην Ευρώπη...
Το τελευταίο επεισόδιο στη διαμάχη του Ουκρανού αθλητή με τη ΔΟΕ παίχθηκε το πρωϊ της Πέμπτης με τον αποκλεισμό του από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026.