Το έργο του Βίτορ Μπρούνο ήταν εξαρχής πολύ δύσκολο, καθώς η Πόρτο διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο με κακά αποτελέσματα και άσχημη εικόνα τόσο εντός Πορτογαλίας, όσο και στα ματς της Ευρώπης.
Το ποτήρι φαίνεται πως ξεχείλισε μετά την ήττα και τον αποκλεισμό απο την Ρόμα στα playoffs του Europa League, που έθεσε την Πόρτο εκτός Ευρώπης πρόωρα και πριν από την φάση των «16» της διοργάνωσης.
Οι Δράκοι ανακοίνωσαν τη λήξη της συνεργασίας του με τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος από το 2017 έως και το 2024 ήταν βοηθός του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ενώ μετά την απομάκρυνσή του ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή.
Κάθισε στον πάγκο της Πόρτο σε 29 ματς τη φετινή σεζόν, με απολογισμό 18 νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες, αφήνοντας τους Δράκους στην 4η θέση στο -6 από την πρώτη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Δείτε την ανάρτηση για τον Μπρούνο και την Πόρτο
O FC Porto anunciou que chegou a acordo para rescindir contrato com Vítor Bruno e respetiva equipa técnica.
Ο Νταβίντε Καλάμπρια μίλησε στο match programme του Παναθηναϊκός - Πλζεν, με τον Ιταλό να δηλώνει χαρούμενος για τη συνεργασία του με τον Ράφα Μπενίτεθ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους στόχους του με το «τριφύλλι».
Για την απόκτηση του Μόντε Μόρις, την πιθανή μεταγραφή «ψηλού», τον τραυματισμό του Γουόρντ και το επικείμενο ματς με την Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Βαρκελώνη όπου την Παρασκευή αντιμετωπίζει τη «Μπάρτσα» και ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον νέο συμπαίκτη του, Μόντε Μόρις.
Καλά νέα για τον Ολυμπιακό και τον Μουστάφα Φαλ, αφού η αποθεραπεία από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο εξελίσσεται πολύ θετικά, κάτι που σημαίνει πως ίσως πατήσει παρκέ μέχρι το τέλος της σεζόν.