Κανονικά μέσα στη 12αδα της εθνικής Τουρκίας βρίσκεται ο Τσεντί Οσμάν για το μεγάλο παιχνίδι των προκριματικών του EuroBasket 2025 με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Ιταλίας που θα γίνει απόψε (20/2, 19.30, NovaSports Prime).
Ο Εργκίν Αταμάν θα έχει κανονικά διαθέσιμο για το πλάνο του στο παιχνίδι με τους Ιταλούς τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού, ενώ σε αυτά δεν υπάρχει παίκτης της Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση του Group B πίσω από την Ιταλία και έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση.
Αναλυτικά η δωδεκάδα της Τουρκίας: Λάρκιν, Χαζέρ, Οσμάν, Μπιτίμ, Καμπατσά, Χαλταλί, Μουτάφ, Κορκμάζ, Οσμάνι, Γιλμάζ, Σιπάχι, Γιασάρ
Τι λένε στις ΗΠΑ για τον Οσμάν
Για πιθανή ένταξη του Τσεντι Όσμαν στους Ντάλας Μάβερικς κάνει λόγο δημοσίευμα της ιστοσελίδας “Sportsgrid” που φέρει την υπογραφή του Τζον Κάναντι.
«Ο Τσεντί Όσμαν είναι ακόμη ένας free agent που θα μπορούσε να λάβει κλήσεις από ενδιαφερόμενες ομάδες για το δεύτερο μισό της σεζόν. Ο ευέλικτος φόργουορντ θα πρόσφερε λεπτά για πολλές ομάδες πλέι-οφ, κάτι που θα μπορούσε να είναι καλό για επιστροφή στο NBA. Μια ομάδα που βγάζει νόημα είναι οι Ντάλας Μάβερικς», αναφέρει.
Σημειώνεται, πάντως, πως το συγκεκριμένο σενάριο δεν έχει πιθανότητες επιβεβαίωσης, με δεδομένο πως ο Τούρκος φόργουορντ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι με τον Παναθηναϊκό.
LIVE: Παναθηναϊκός – Πανιώνιος. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Πανιώνιος για την 9η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
LIVE: Μπράιτον – Γουέστ Χαμ. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την αναμέτρηση Μπράιτον – Γουέστ Χαμ για τη 15η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.