Όσμαν: «Θέλω το πρώτο μου τρόπαιο με τον Παναθηναϊκό»
Ο Τσέντι Όσμαν αναφέρθηκε στην ευκαιρία που έχει κατακτήσει το πρώτο του τρόπαιο με τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε ότι το παιχνίδι με το Περιστέρι θα χρειαστεί προσοχή.
Το πρώτο του τρόπαιο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα διεκδικήσει αυτή την εβδομάδα ο Τζέντι Όσμαν, ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Τούρκος φόργουορντ αναφέρθηκε στην ευκαιρία που έχουν οι Πράσινοι να πάρουν τον τίτλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα χρειαστεί προσοχή στον αγώνα με αντίπαλο το Περιστέρι για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Οι δηλώσεις του Τζέντι Όσμαν:
Για το πως νιώθει που μπορεί να κερδίσει το πρώτο του τρόπαιο με τον Παναθηναϊκό: «Νιώθω πολύ καλά που είμαι εδώ. Προφανώς είμαι πολύ χαρούμενος που θα προσπαθήσω να πάρω το πρώτο τρόπαιο μου με την ομάδα. Όλοι είμαστε σε πολύ καλό πνεύμα, έχουμε όλοι ένα στόχο. Να κερδίσουμε το κύπελλο. Θα είμαστε έτοιμοι.
Για τα τρία παιχνίδια που θα χρειαστούν για το να κατακτηθεί το τρόπαιο και αν επιβαρύνονται οι παίκτες: «Αυτό το κάνω σε όλη μου την καριέρα. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Το βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, μέρα με την μέρα. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο κόντρα στο Περιστέρι, τους είχαμε αντιμετωπίσει λίγες μέρες νωρίτερα. Θα χρειαστεί να είμαστε πολύ επιθετικοί για να ολοκληρώσουμε την δουλειά.
Για το πόσο σημαντικό είναι να διατηρήσουν την νοοτροπία του πρωταθλητή σε αυτό το θεσμό: «Είναι πολύ σημαντικό. Όταν παίζεις για ένα τρόπαιο για ένα Κύπελλο, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Όλοι μας θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο, αυτός είναι ο βασικός μας στόχος αυτή την στιγμή».
Από τη μεριά του ο Τζέριαν Γκραντ είπε: «Έχουμε όλοι κίνητρο. Είναι ένα τρόπαιο που δεν πήραμε πέρσι, δεν το έχουμε και το θέλουμε πολύ. Όλοι σκεφτόμαστε ότι πέρσι δεν κερδίσαμε το Κύπελλο, βλέπουμε κάθε παιχνίδι με τη σειρά και είμαστε συγκεντρωμένοι. Όπως είπα, είναι ένας τίτλος, θυμάμαι πόσο χάρηκα όταν πήραμε το Κύπελλο στο Μιλάνο. Αν μπορέσουμε να το κάνουμε εδώ, για την ομάδα και τους φιλάθλους μας, θα είναι σημαντικό. Είμαστε σε ένα γήπεδο που παίζουμε το Κύπελλο και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά όλες αυτές τις σπουδαίες ομάδες».
- Το μήνυμα του Παπανικολάου μετά την ανανέωση: «Να δημιουργήσουμε νέες θρυλικές στιγμές για τον Ολυμπιακό μας» (vid)
- Επίσημη η επιστροφή: Ο Μάικ Μπατίστ ξανά στον Παναθηναϊκό (pic)
- Γιαμάλ: «Αν η Γαλλία πρέπει να φοβάται κάποια ομάδα, αυτή είμαστε εμείς»
- Το Βέλγιο διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι του Ρόδρι: Ο λόγος που διαιτητής και VAR δεν το έδωσαν… (vid)
- Σοβαρό επεισόδιο με Αντεμπάγιο και Χίρο στο Λας Βέγκας
- Ο Σκαλόνι υποκλίθηκε ξανά στον Μέσι: «Όσο θέλει να παίζει, θα είναι ο καλύτερος»
- Επίσημο το «μπαμ»: Ο Μάικ Τζέιμς στην Αναντολού Εφές!
- «Αναβρασμός» στη FIFA με την υπόθεση Μπάλογκαν: Χώρες αποσύρουν τη στήριξή τους στον Ινφαντίνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442