Ο Παναθηναϊκός είδε και τον Γουένιεν Γκέιμπριελ να τραυματίζεται, όμως ήταν τυχερός, καθώς απέφυγε τη μεγάλη ζημιά όπως έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε.
Δεν λένε να σταματήσουν τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είδε και τον Γουένιεν Γκέιμπριελ να τραυματίζεται και να μπαίνει στα πιτς.
Ο Νοτιοσουδανός σέντερ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό και υποβλήθηκε σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το χρονικό διάστημα το οποίο θα απουσιάσει.
Ο Γκέιμπριελ αντιμετώπισε πρόβλημα στο γόνατο, ωστόσο η μαγνητική έδειξε πως γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς ο ψηλός του «τριφυλλιού»» απέφυγε τη σοβαρή ζημιά στο γόνατο, έχοντας υποστεί μια κάκωση.
Πλέον ο σέντερ από το Νοτιοσουδανός σέντερ ξεκίνησε εντατικές θεραπείες για να προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βιλερμπάν στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Euroleague (28/2, 22:00).
Ισπανός κορυφαίος παίκτης της χρονιάς ο Χουάντσο: «Θέλω να τα κερδίσω όλα και φέτος»
Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, βίωσε ακόμα μία, αυτή τη φορά ατομική διάκριση.
Ο Ισπανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού ήταν το κεντρικό πρόσωπο στα βραβεία του περιοδικού Gigantes del Basket. Συγκεκριμένα ο Ισπανός άσος αναδείχθηκε αθλητής της χρονιάς από το ισπανικό περιοδικό, με τον Χουάντσο να ανεβαίνει την περασμένη χρονιά στην «κορυφή» Ελλάδας και Ευρώπης με τους «πράσινους».
Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Χουάντσο έθεσε υψηλότερους στόχους, καθώς όπως ο ίδιος τόνισε θέλει να κατακτήσει όλους τους τίτλους της τρέχουσας σεζόν με τον Παναθηναϊκό.
«Ήταν μια δύσκολη σεζόν, αλλά δεν τα παράτησα» Είμαι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θέλω να τα κερδίσω όλα και φέτος. Είμαι πολύ χαρούμενος στην ομάδα και στην Ελλάδα. Κάποια στιγμή εύχομαι να γυρίσω στην Ισπανία και για παράδειγμα μετά από 8 χρόνια να κλείσω την καριέρα μου στην Εστουδιάντες», ήταν τα λόγια του.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!