Όλα είναι έτοιμα για την ανακοίνωση της διεξαγωγής του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Ο πρόεδρος του NBL (ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας), Νίκολα Μιλιβόγεβιτς δήλωσε ότι η διεξαγωγή του τουρνουά θα είναι μεγάλη τιμή για την Αυστραλία.
Μίλησε επίσης και για τα πλεονεκτήματα που μπορεί να φέρει το συγκεκριμένο γεγονός, ενώ δήλωσε ότι στο τουρνουά θα βρίσκονται οι δύο από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, ο Παναθηναϊκός και η Παρτιζάν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιλιβόγεβιτς
«Το να έχεις δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο στην Αυστραλία είναι τιμή και τεράστια χαρά. Η προοπτική να γίνει το τουρνουά στο Σίδνεϊ ή τη Μελβούρνη θα αποτελέσει σημαντική ώθηση για το NBL και την Αυστραλία. Θα φέρει περισσότερο μπάσκετ παγκόσμιας κλάσης και θα προσελκύσει επισκέπτες από όλον τον κόσμο, ενισχύοντας τους πολιτιστικούς και αθλητικούς δεσμούς της Αυστραλίας.»
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο ΟΦΗ πέτυχε και τρία τέρματά του στο πρώτο ημίχρονο (16′, 45+4′ Σαλσίδο, 45πεν. Φούντας) κι έτσι πήρε εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, για την 14η αγωνιστική της Super League.
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.