Ομόνοια: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε αστυνομικό σε μπλόκο – Ακολούθησε καταδίωξη
Τροχαίο σημειώθηκε στην πλατεία Ομονοίας, όταν μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε αστυνομικό που βρισκόταν σε μπλόκο
Νέο τροχαίο με παράσυρση σημειώθηκε στην Αθήνα, πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Ομονοίας, όταν μεθυσμένος χτύπησε με το όχημά του αστυνομικό, τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος αστυνομικός είναι ο ίδιος που είχε σταματήσει προ ημερών τον γνωστό τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα στο ίδιο σημείο για αλκοτέστ.
Το τροχαίο που προκάλεσε ο μεθυσμένος οδηγός
Ο 23χρονος οδηγός, ο οποίος βρισκόταν ύπο την επήρεια αλκόολ σταμάτησε λίγο μετά τις 04:00 σε μπλόκο της τροχαίας για αλκοτέστ, καθώς οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα για να σταματήσει. Ο οδηγός έκανε το αλκοτέστ, στο οποίο βρέθηκε ότι τα επίπεδα αλκοόλ στο σώμα του ήταν της τάξης των 0.70 χιλιοστά ενώ το όριο είναι στο 0,25 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.
Τότε του ζητήθηκε να συνεχίσει και να σταματήσει για έναν δεύτερο έλεγχο λίγα μέτρα αργότερα. Ο οδηγός αντί να πράξει όσα του ζητήθηκαν, ξεκίνησε, γκάζωσε και αντί να σταματήσει παρέσυρε τον άνδρα που του έκανε σήμα για το σημείο του δεύτερου αλκοτέστ και προσπάθησε να ξεφύγει. Οι αρχές τον καταδίωξαν και κατάφεραν να τον σταματήσουν στον Σταθμό Λαρίσης, όπου του έκαναν τον δεύτερο έλεγχο στον οποίο βρέθηκε ότι τα επίπεδα αλκοόλ στο σώμα του ήταν της τάξης των 0.69 χιλιοστά.
Ελαφρά τραυματισμένος ο αστυνομικός
Ο άνδρας της τροχαίας, ηλικίας 28 ετών, μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ενώ έχει τραυματιστεί στον αστράγαλο και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Το βράδυ της Πέμπτης στα μπλόκα των αρχών βρέθηκαν 52 άτομα θετικά στον έλεγχο αλκοόλ εκ των οποίων οι δύο οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.
- Βασίλης Ρίζος: Το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον γιο της Θεανώς Φωτίου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή
- Τρομερός Σιμεόνε: Υποκλίθηκε στον Γκριεζμάν και τον… προειδοποίησε ότι θα γίνει αλλαγή αν δεν τρέχει! (vid)
- Θεσσαλονίκη: 17χρονος Αιγύπτιος κατηγορείται για βιασμό 14χρονης που τον φιλοξενούσε στο σπίτι της
- Με το βλέμμα στον δοκιμαζόμενο Λίβανο – Η Συρία μεταξύ ανάσχεσης και διάχυσης της κρίσης
- Στείρωση σκύλου και γάτας: Μια εξατομικευμένη ιατρική απόφαση – Τα υπέρ και τα κατά
- ΤτΕ: Ποιοι παράγοντες «ταΐζουν» τον πληθωρισμό – Τι να περιμένουμε από εδώ κι εμπρός
- Ρένια Λουϊζίδου: Πώς τη βοήθησε ο Γιάννης Μπέζος στα πρώτα της βήματα
- Τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να βγει στην τετράδα – Το απαραίτητο 2/2 και ο συνδυασμός αποτελεσμάτων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442