Πρόστιμο σε Παναθηναϊκό για όσα έγιναν κόντρα στην Ζαλγκίρις – Τιμωρήθηκε και ο Αταμάν
Η Euroleague τιμώρησε τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Εργκίν Αταμάν για την αποβολή του, με πρόστιμο, για όσα έγιναν στο παιχνίδι των πράσινων κόντρα στην Ζαλγκίρις.
Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο για τα όσα έγιναν στο ματς της 23ης αγωνιστικής της Euroleague, στο οποίο οι πράσινοι νίκησαν, αλλά δεν ήταν μόνο εκείνοι που δέχθηκαν πρόστιμο από την διοργανώτρια αρχή.
Τιμωρήθηκε και ο Εργκίν Αταμάν για τις αντιδράσεις του και την αποβολή του, καθώς όπως αναφέρεται δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των διαιτητών, η οποία ωστόσο είναι εφέσιμη.
Οι αποφάσεις της Euroleague:
Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΩΡ Αθηνών τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.000 ευρώ για τους οπαδούς του κατά τη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, σύμφωνα με το άρθρο 29.2.ζ) του Πειθαρχικού Κώδικα Μπάσκετ της Ευρωλίγκας.
Η Ζαλγκίρις Κάουνας τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.000 ευρώ για επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκού με Ζαλγκίρις, βάσει του άρθρου 29.2.ζ) του Πειθαρχικού Κώδικα Μπάσκετ της Ευρωλίγκας.
Πρόστιμο 6.000 ευρώ επιβλήθηκε στον προπονητή Εργκίν Αταμάν του Παναθηναϊκού ΑΚΤΩΡ Αθηνών για μη συμμόρφωση με τις οδηγίες των διαιτητών κατά τη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις Κάουνας, βάσει του άρθρου 27.2.γ) του Πειθαρχικού Κώδικα Μπάσκετ της Euroleague. Η απόφαση αυτή μπορεί να ασκηθεί έφεση ενώπιον του Εφετείου.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Η ηγετική παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ρέντη: Είμαστε οι καλύτεροι και όλα εξαρτώνται από εμάς – θέλω 5 νίκες έως τα πλέι οφ – Τεράστιο πριμ για πρόκριση επί της Λεβερκούζεν και έξτρα μπόνους για το 5Χ5.
LIVE: Ατρόμητος – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατρόμητος – Πανσερραϊκός για την 21η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 6HD.
Προκαλεί ερωτηματικά ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά έχει ανάγκη να κάνει διαρροές για να εκφράσει απόψεις για αποφάσεις διαιτητών. Τι φοβούνται και δεν τις διαψεύδουν, αν δεν ισχύουν;