Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Οι Ντάλας Μάβερικς προχώρησαν σε μια σοκαριστική ανταλλαγή αφού έδωσε στους Λος Άντζελες Λέικερς τον σταρ της ομάδας, Λούκα Ντόντσιτς για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Μαξ Κρίστι και τον Άντονι Ντέιβις.
Την κίνηση των «Μαβς» σχολίασε ο Γκίγκιους – Αλεξάντερ. Ο Καναδός γκαρντ θυμήθηκε τη δική του περίπτωση το 2019, όταν έγινε ανταλλαγή από τους Κλίπερς στους Θάντερ.
Η σχετική δήλωση του Γκίγκλιους – Αλεξάντερ για το trade του Ντόντσιτς:
«Πήρα το μάθημά μου με τον σκληρό τρόπο στην 1η μου χρονιά στο ΝΒΑ. Έγινα ανταλλαγή ξαφνικά, χωρίς να το περιμένω. Δεν το ‘έβλεπα’ να έρχεται.
Επομένως, η ανταλλαγή με τον Ντόντσιτς δεν με εξέπληξε παραπάνω από ό,τι με είχε εκπλήξει η δική μου ανταλλαγή πριν από χρόνια. Έμαθα από την 1η μου χρονιά πως όλα είναι business».
LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλεφόλια. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βαλεφόλια για τον δεύτερο τελικό του Challenge Cup στο βόλεϊ γυναικών. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 7.
Χωρίς την Δήμητρα Τσουκαλά, αλλά με ελπίδες για επιτυχίες, αναχώρησε η Εθνική Ομάδα στίβου για το Τόρουν της Πολωνίας και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.
Η ΚΕΔ (Λανουά, Βαλέρι) τιμώρησε τον Τσιμεντερίδη (Κοζάνης) αλλά όχι τον Ματσούκα (Εύβοιας) αν και ο δεύτερος έκανε σοβαρότερο λάθος. Η απόδειξη ότι ξεχωρίζουν τους ρέφερι ανάλογα με τα λάθη