Μίμης Δομάζος: Το τελευταίο αντίο στον «στρατηγό» του ελληνικού ποδοσφαίρου
Η σορός του Μίμη Δομάζου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών - Νωρίτερα μεταφέρθηκε έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας
Το τελευταίο αντίο στον Μίμη Δομάζο είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και απεριόριστοι θαυμαστές του «στρατηγού» του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η σορός του Μίμη Δομάζου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών έως τις 15:00 και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Νωρίτερα η σορός του έφτασε λίγο μετά τις 08:00 έξω από το «Απόστολος Νικολαΐδης» και σταμάτησε μπροστά από τη Θύρα 3, όπου ο Παναθηναϊκός είχε τοποθετήσει απ’ το Σάββατο (25/1) ένα μεγάλο λάβαρο με φωτογραφία του Δομάζου.
Επώνυμοι κι ανώνυμοι, φίλοι του Παναθηναϊκού, αλλά και άλλων ομάδων, βρέθηκαν στη Μητρόπολη για να πουν το νύστατο χαιρετισμό στον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.
Με τον ύμνου του Παναθηναϊκού και παρατεταμένα χειροκροτήματα ο Μίμης Δομάζος οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας