Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε και βλέπει… 8άδα – Η βαθμολογία του Europa League (pic)
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία του Europa League, μετά τα πρώτα ματς της 7ης αγωνιστικής της League Phase – Το πρόγραμμα και η επόμενη αγωνιστική
Ολοκληρώθηκαν τα ματς με κοινή ώρα έναρξη στις 19:45, για την έβδομη αγωνιστική της League Phase του Europa League, με τον Ολυμπιακό να παίρνει σπουδαίο διπλό στην Πορτογαλία, νικώντας την Πόρτο 1-0, με το γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.
Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πλέον στη 12η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς και πλέον… γλυκοκοιτάζουν την 8άδα και την απευθείας πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.
Από κει και πέρα, η Λάτσιο συνεχίζει στην κορυφή και μπορεί να πάρει απόσταση τριών βαθμών από την Αθλέτικο, που ηττήθηκε χτες από την Μπεσίκτας.
Όσο για τον ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος του Βορρά παίζει σε λίγη ώρα (22:00) με τη Σλάβια Πράγας, στην Τούμπα και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην 24άδα. Αυτή τη στιγμή είναι στην 23η θέση με επτά βαθμούς.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής του Europa League
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Άρης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Βόλος για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).