Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε τη… βόμβα με τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια. Οι Παριζιάνοι κατάφεραν να πείσουν τον Γεωργιανό να μετακομίσει από τη Νάπολι στη γαλλική πρωτεύουσα και πλέον θα είναι παίκτης της Παρί μέχρι το 2029.
Συνολικά με τη Νάπολι μέτρησε 107 συμμετοχές με απολογισμό 30 γκολ και 29 ασίστ. «Είναι ένα όνειρο να βρίσκομαι εδώ. Έχω ακούσει πολλά θετικά πράγματα για την Παρί Σεν Ζερμέν. Αισθάνομαι τεράστια υπερηφάνεια που εντάχθηκα σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο και ανυπομονώ να φορέσω τα νέα μου χρώματα», ήταν τα πρώτα λόγια του Γεωργιανού εξτρέμ.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια στην οικογένεια της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Κβίτσα είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς παίκτες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο – ένα φανταστικό ταλέντο, αλλά και ένας παίκτης που έχει θάρρος και αγωνίζεται για την ομάδα πάνω απ’ όλα. Ο Κβίτσα ήταν τόσο αποφασισμένος να γίνει μέλος του μεγάλου μας συλλόγου.
Ξέρω ότι θα πετύχει όλους τους στόχους του μαζί μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενισχύσουμε την ομάδα μας και να συνεχίσουμε να κάνουμε τη συλλογικότητα το αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν». ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Παρί Νάσερ Αλ Κελαϊφί.
LIVE: Παναθηναϊκός – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βόλος για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
Ο ΠΑΟΚ «εγκλωβίστηκε» στο Περιστέρι από την πολύ καλή άμυνα του Ατρομητου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 (17' Σταυρόπουλος, 90+5'πεν Φαν Βέερτ, σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League.