Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» έπεσαν στο 13-9 και βρίσκονται τρεις νίκες πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που έχει ρεκόρ 16-6. Κι όλα αυτά πριν το ντέρμπι αιωνίων της Δευτέρας (20/1, 20:15) στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα.
Στα υπόλοιπα ματς ξεχώρισε η νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Μονακό με 88-82 στην παράταση, στον ελληνικό «εμφύλιο» όπου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επικράτησε απέναντι στον Βασίλη Σπανούλη.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».