Τον άτυπο τίτλο του Πρωταθλητή Χειμώνα κατέκτησε ο Ολυμπιακός στην Α1 γυναικών στο μπάσκετ, ολοκληρώνοντας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο, με 19 βαθμούς σε 11 αναμετρήσεις.
Σήμερα (23/12), η ομάδα του Πειραιά πήρε το «διπλό», με διαφορά 20 πόντων, με 75-55, απέναντι στον Πανσερραϊκό, στον αγώνα με τον οποίο «έπεσε η αυλαία» της 11ης αγωνιστικής.
Στο τελευταίο ματς του έτους, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, κυριάρχησε απόλυτα στην έδρα του Πανσερραϊκού και έφτασε άνετα στην τελική επικράτηση, συνεχίζοντας νικηφόρα την πορεία του στο πρωτάθλημα.
Με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών (5:05) στο ματς, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 12-4, με λέι απ της Τόμπιν, ενώ με καλάθι και φάουλ της Ράτζα (2:00), ξέφυγε με +11 (10-21). Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 28-16 προβάδισμα για τις πρωταθλήτριες Ελλάδας, αφού η Καρλάφτη ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων (0:13). Στο 6:26 της δεύτερης περιόδου, η Χριστινάκη ανέβασε τη διαφορά στο +13 (20-33), με τον Πανσερραϊκό να μειώνει σε 33-28 και 39-34. Με νέο καλάθι της Χριστινάκη (0:37), ο Ολυμπιακός «έκλεισε» το ημίχρονο με προβάδισμα +7 (34-41). Στο πρώτο μέρος, η Ράτζα μέτρησε 12 πόντους και τέσσερις ασίστ.
Στην τρίτη περίοδο, οι «ερυθρόλευκες» ξέφυγαν με 17 πόντους, αφού με τρίποντο της Χριστινάκη (1:48), έφτασαν στο 57-40. Η ομάδα των Σερρών μείωσε σε 58-45, αλλά η Κολλάτου διαμόρφωσε το +16 (45-61) του τρίτου δεκάλεπτου, με τρίποντο στα έξι δευτερόλεπτα. Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο (6:32), η Χριστινάκη έφτασε τους 19 πόντους, «γράφοντας» το +18 (50-68), με την Καρλάφτη, δύο λεπτά πριν από το φινάλε, να δίνει «αέρα» +20 στον Ολυμπιακό, διαμορφώνοντας το τελικό 75-55.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Η τουρκική δικαιοσύνη συνεχίζει να ερευνά το μεγάλο σκάνδαλο στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο, παίρνοντας αποφάσεις για προφυλάκιση ακόμα και πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών.
Ο Ολυμπιακός Κ19 δεν τα κατάφερε στην Αστάνα, ηττήθηκε με 2-0 από την Καϊράτ για την 6η αγωνιστική της League Phase του Youth League και περιμένει τη διεξαγωγή των υπόλοιπων αναμετρήσεων για να μάθει αν θα βρεθει στα νοκ-άουτ.