Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως βρήκε τον άνθρωπο που θα καλύψει το κενό του Ματίας Λεσόρ, με τον Γουέιν Γκέιμπριελ να είναι πολύ κοντά στο «τριφύλλι» σύμφωνα με όσα αναφέρουν από το Ισραήλ.
Όπως τονίζει η ιστοσελίδα «Walla Sports» οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να είναι θετική στο να το παραχωρήσει, αρκεί οι Πράσινοι να καταβάλουν ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ ως buy out για τη ελευθερία του παίκτη.
Τις επόμενες ώρες αναμένονται περισσότερες εξελίξεις για το θέμα, με τις συζητήσεις ανάμεσα στο σύνολο του Εργκίν Αταμάν και την «ομάδα του λαού» να συνεχίζονται μέχρι να επιτευχθεί η τελική συμφωνία.
Ο Παναθηναϊκός, η Μακάμπι και ο αντικαταστάτης του Γκέιμπριελ
Θυμίζουμε πως η Μακάμπι έχει αποκτήσει ήδη τον Τρέβιον Γουίλιαμς από την Άλμπα Βερολίνου και θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Νοτιοσουδανού το οποίο ανέρχεται στις 750.000 ευρώ ετησίως, παρά τις όποιες αντιρρήσεις είχε ο Όντεντ Κάτας.
Φέτος ο Γκέιμπριελ μετρά 5.8 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 1.1 μπλοκ κατά μέσο όρο σε 9 ματς της Euroleague με τη φανέλα των Ισραηλινών.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.