Σεισμός 4 Ρίχτερ στον υποθαλάσσιο χώρο της Νισύρου
Στα ανοιχτά της Νισύρου εντοπίστηκε το επίκεντρο του σεισμού που σημειώθηκε σχεδόν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα σήμερα Τρίτη και είχε μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Σεισμική δόνηση 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στον υποθαλάσσιο χώρο της Νισύρου (φωτογραφία, επάνω, από Eurokinissi).
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε απόσταση 31 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της Νισύρου
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ασθενής σεισμική δόνηση 4 Ρίχτερ καταγράφηκε στις 00:33 σήμερα Τρίτη, με το επίκεντρό της να εντοπίζεται σε απόσταση 31 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της Νισύρου, ή 333 χλμ. ανατολικά-νοτιοανατολικά της Αθήνας.
Εικόνα από bbnet2.gein.noa.gr
Μεγάλο βάθος
Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 123,6 χιλιόμετρα.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας