Ο 39χρονος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι την ώρα της δολοφονίας βρισκόταν σε κατάσταση βρασμού ψυχικής ορμής
Ο δράστης, ο οποίος παραδόθηκε στην Αστυνομία μία εβδομάδα μετά το έγκλημα έχοντας κρύψει τη σορό στο πατάρι, σύμφωνα με πληροφορίες επανέλαβε στην απολογία του τον ισχυρισμό ότι δεν είχε προσχεδιάσει να σκοτώσει τη σύζυγό του επικαλούμενος ότι την ώρα της τέλεσης της πράξης του βρισκόταν σε κατάσταση βρασμού ψυχικής ορμής.
«Πανικοβλήθηκα όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή»
Ο κατηγορούμενος – σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του – προσπάθησε να επαναφέρει το θύμα μετά το χτύπημα. Όμως, όταν κατάλαβε ότι είναι νεκρή, πανικοβλήθηκε και αποφάσισε να κρύψει τη σορό και να καθησυχάσει τα παιδιά του, παριστάνοντας ότι η μητέρα τους έφυγε από το σπίτι.
Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο κατηγορούμενος κατά τις ίδιες πληροφορίες ήταν συντετριμμένος και έκλαιγε συνεχώς.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.