Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επέστρεψε και μάλιστα εμφατικά, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στην Euroleague, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας διέλυσαν τον ΠΑΣ Γιάννινα στην αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για την 8η αγωνιστική της Α1 Γυναικών με 91-54, κάνοντας «πάρτι» καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Ο Ολυμπιακός έφτασε το ρεκόρ του στο 6-1 και πάτησε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας 13 βαθμούς, με τον Παναθηναϊκό να έχει ματς λιγότερο και να παίζει αύριο με τις Εσπερίδες στο Κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».
Ο Ολυμπιακός έφτασε το ρεκόρ του στο 6-1 και πάτησε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας 13 βαθμούς, με τον Παναθηναϊκό να έχει ματς λιγότερο και να παίζει αύριο με τις Εσπερίδες στο Κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».
Την επόμενη αγωνιστική οι ερυθρόλευκες αντιμετωπίζουν τον Παναθλητικό (18/12, 13.30) εκτός έδρας. Με 25-17 προβάδισμα «έκλεισε» την πρώτη περίοδο οι ερυθρόλευκες με την Τόμπιν να φτάνει τους 12 πόντους, στο 0:42. Ανάλογη η εικόνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο, αφού η Τόμπιν ήταν ασταμάτητη, έκανε το 41-31, στο 0:56, φτάνοντας τους 23 πόντους στο ημίχρονο, με πέντε ασίστ και τρία ριμπάουντ! Με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 43-33, μετά από δύο εύστοχες βολές της Χέμπε (0:28).
Στο 7:27 της τρίτης περιόδου, η Τόμπιν ανέβασε τη διαφορά στο +14 (50-36) και έφτασε τους 27 προσωπικούς πόντους, με την Χέμπε να σκοράρει από τα 6,75μ., στο 5:31, για το +15 (53-38). Η Χέμπε «χτύπησε» ξανά (4:50) και «έγραψε» το +17 (55-38), με την Δίελα να διαμορφώνει το 70-38 του τρίτου δεκάλεπτου, στο 1:08. «Καταιγιστικές» οι πρωταθλήτριες Ελλάδας και στην τέταρτη περίοδο, με την Πηλακούτα να ανεβάζει τη διαφορά στο +40 (89-49). Ο Θρύλος επικράτησε με 91-54.
Μια προπόνηση που στοχεύει στη βελτίωση της κίνησης και της ευλυγισίας ώστε να ενισχυθεί η φυσική απόδοση, όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και σε καθημερινές μας δραστηριότητες.
Ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρει ότι ο Ματέο Νταμς ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Αλ Αχλί για να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού.
Το κλίμα για τον Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό είναι «βαρύ» μετά την ήττα από τον Άρη Betsson, ωστόσο σύμφωνα με τους Τούρκους ο συμπατριώτης τους δεν έχει σκοπό να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία των πράσινων.
O γνωστός αναλυτής του NBA, οι Μπακς βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για ανταλλαγή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι τέσσερις «μνηστήρες» φέρονται να έχουν προβάδισμα για την απόκτησή του.