Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Η Ελλάδα πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη Φινλανδία της οποίας και επιβλήθηκε με 2-0 εκτός έδρα, κλείνοντας ιδανικά τις υποχρεώσεις της στον όμιλο.
Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε μετά το παιχνίδι και τόνισε μεταξύ άλλων πως θα είναι σπουδαίο για τη «γαλανόλευκη» να βρεθεί σε μια μεγάλη διοργάνωση.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Πέτρος Μάνταλος:
«Οι πρώτες μου σκέψεις είναι πως δε μας έφτασαν οι 15 πόντοι, Αν μας το λέγατε πριν αρχίσουν οι αγώνες θα το υπογράφαμε όλοι ακόμα και αν δεν είμαστε πρώτοι. Είμαστε σε καλό δρόμο για κάτι καλό. Έτσι όπως ήρθε το ματς με την Αγγλία σε γεμάτο γήπεδο μας πίκρανε που δεν καταφέραμε να δώσουμε στον κόσμο κάτι αφού ήρθε να μας στηρίξει.
Το ότι δε είχαμε πάρει διπλό στη Φινλανδία δε το ήξερα. Σπουδαίο θα είναι να βρεθούμε σε μία μεγάλη διοργάνωση. Η εθνική πάει μπροστά, μπορούμε να βρεθούμε σε διοργάνωση και να μας γίνει συνήθεια.
Αρκετοί εδώ ρωτούσαν πότε θα είναι η κλήρωση, ζούμε για αυτό πως και πως να ξεκινήσουν τα προκριματικά και να βρεθούμε στην επόμενη διοργάνωση. Είναι περίεργο να περιμένω 4 μήνες να ξαναδώ τα παιδιά αλλά έτσι είναι οι εθνικές».
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει