Γάζα: Τρίτο βίντεο με τον ίδιο όμηρο δημοσιοποίησε η Ισλαμική Τζιχάντ
Ο Σάσα Τρουφάνοφ κρατείται στη Γάζα από την Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ - Είχε απαχθεί μαζί με την οικογένειά του από το κιμπούτς Νιρ Οζ στις 7 Οκτωβρίου του 2023
Βίντεο με τον όμηρο Σάσα Τρουφάνοφ που κρατείται στη Γάζα δημοσιοποίησε η Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ.
Ο Τρουφάνοφ γιόρτασε τα 28α γενέθλιά του κατά τη διάρκεια της ομηρίας του
Η ένοπλη οργάνωση, που συνεργάζεται με τη Χαμάς, έχει δημοσιεύσει άλλα δύο βίντεο με τον ίδιο όμηρο.
Ο Τρουφάνον έγινε 28 ετών ενώ είναι υπό ομηρία. Στο βίντεο που έχει δημοσιεύσει η Ισλαμική Τζιχάντ ο 28χρονος όμηρος αναφέρεται στις στρατιωτικές επιχειρήσεις στον Λίβανο.
Δείτε το σχετικό βίντεο με τον Τρουφάνοφ που κρατείται στη Γάζα:
Στο προηγούμενο βίντεο ο Τρουφάνοφ αναφερόταν στην απόφαση της ισραηλινής κυβέρνησης να κλείσει τα γραφεία του καναλιού Al Jazeera στο Ισραήλ.
Σύμφωνα με τη Haaretz, ο Τρουφάνοφ μετανάστευσε από τη Ρωσία με την οικογένειά του όταν ήταν μικρό παιδί, αποφοίτησε με άριστα ως μηχανικός, έγινε ηλεκτρολόγος μηχανικός και έπιασε δουλειά στην Amazon, συγκεκριμένα στα εργαστήρια Annapurna που είχαν αγοραστεί από τη γνωστή εταιρεία.
Ο ίδιος απήχθη από το σπίτι της οικογένειάς του στο κιμπούτς Νιρ Όζ κατά τη διάρκεια της επίθεσης της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.
Απήχθη μαζί με τη γιαγιά του Ιρένα Τάτι, τη μητέρα του Γελένα Τρουφάνοβα (οι οποίες είχαν απελευθερωθεί μετά από αίτημα του Βλαντίμιρ Πούτιν) και τη σύντροφό του Σαπίρ Κοέν, η οποία είχε απελευθερωθεί στο πλαίσιο της προσωρινής εκεχειρίας που είχε γίνει.
Ο πατέρας του Τρουφάνοφ, Βιτάλι δολοφονήθηκε.
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)
















![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442