O Ολυμπιακός υποδέχθηκε το ΝΟ Χίου στο Παπαστράτειο, για την τέταρτη αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρων, που έμεινε στο 8-8 και είχε την πρώτη απώλεια βαθμών.
Με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό τερματοφύλακα Αντριαν Γουάινμπεργκ, που πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση, ο ΝΟΧ έφυγε με θετικό αποτέλεσμα από το κολυμβητήριο του Πειραιά.
Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς τους Ζερδεβά, Μπούσλιε και Παπαναστασίου, όμως ελλείψεις είχε και η Χίος με τους Αγιωργούση, Καλαργυρό και Αμπαζή να είναι εκτός.
Ο ΝΟ Χίου έδειξε από την αρχή αποφασισμένος και προηγήθηκε 4-2 στα μέσα της δεύτερης περιόδου, όμως Φουντούλης και Γενηδουνιάς ανέτρεψαν το σκορ ως το τέλος του ημιχρόνου (5-4).
Ντέρμπι στην επανάληψη
Οι αποκρούσεις του Γουάινμπεργκ και δύο γκολ του Μιμίδη στον παίκτη παραπάνω, επέτρεψαν στη Χίο να μείνει στο ματς, μέχρι που ο Ζάλανκι, με δύο διαδοχικά γκολ στο ξεκίνημα του τελευταίου οκταλέπτου, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων (8-6) στους πρωταθλητές.
Με όσες δυνάμεις τους απέμεναν, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Ντάτε και ισοφάρισαν με τον Τσιρώνη, 3΄54΄΄ πριν τη λήξη, με τον Γουάινμπεργκ να κρατάει ως το τέλος το 8-8.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Μπόντο Γκλιμτ συνεχίζει την τρελή πορεία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μετά την πρόκρισή της επί της Ίντερ στους «16» του Champions League, ο θρυλικός Τιερί Ανρί την αποθέωσε.
Η UEFA εξετάζει τις ρυθμίσεις σχετικά με την πολλαπλή ιδιοκτησία σε συλλόγους ποδοσφαίρου, με τον Andrea Traverso, διευθυντή έρευνας και χρηματοοικονομικής βιωσιμότητας της UEFA, να προειδοποιεί ότι οποιαδήποτε αλλαγή ενέχει σημαντικούς κινδύνους.