Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η τρίτη αγωνιστική της League Phase του Champions League όπου αναμφίβολα ξεχώρισαν η ματσάρα της Ρεάλ με την Ντόρτμουντ και εκείνη της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν Μονάχου. Λίγους μήνες μετά την ήττα τους στον τελικό της διοργάνωσης από τη «Βασίλισσα», οι Βεστφαλοί έκαναν ονειρικό πρώτο ημίχρονο στο «Μπερναμπέου», αλλά έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη στο δεύτερο όπου το 0-2 μετατράπηκε σε 5-2.
Στο αποψινό ματς της Βαρκελώνης, ο Ραφίνια πραγματοποίησε αναμφίβολα το ματς της ζωής του, πετυχαίνοντας χατ-τρικ και οδηγώντας την Μπαρτσελόνα στη νίκη με σκορ 4-1 επί της Μπάγερν.
Από εκεί και πέρα πολύ εύκολο είχε αναμενόμενα η Μάντσεστερ Σίτι που επικράτησε με 5-0 της Σπάρτα Πράγας, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να πετυχαίνει δυο γκολ, ενώ μεγάλο «διπλό» με σκορ 2-0 στην έδρα της Σάλτσπουργκ πήρε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση.
Η Λίβερπουλ έκανε το 3/3 περνώντας και από τη Γερμανία, καθώς νίκησε με σκορ 1-0 τη Λειψία, χάρη στο γκολ του Νούνιεζ από το 27’, ενώ με το ίδιο αποτέλεσμα πέρασε και η Ίντερ από την έδρα της Γιούνγκ Μπόις με το τέρμα του Τουράμ στο 90+3’!
Σπουδαία νίκη με ανατροπή στη Μαδρίτη για τη Λιλ που νίκησε 3-1 την Ατλέτικο, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Φέγενορντ της Μπενφίκα στη Λισαβόνα.
* Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 1-8 θα προκριθούν απευθείας στη φάση των «16». Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 9-24 θα παίξουν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες playoffs. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνονται στις έδρες των ομάδων 17-24 και οι ρεβάνς στις έδρες των ομάδων 9-16. Οι τελευταίες 12 ομάδες αποκλείονται.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.