Ο Ερυθρός Αστέρας προετοιμάζεται για την έναρξη της «διαβολοβδομάδας» στη Euroleague, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μιλά για το παιχνίδι απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.
Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στον Μίλος Τεόντοσιτς, τονίζοντας πως είναι πάντα παίκτης-κλειδί για τους Σέρβους.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:
Για τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε: «Η Φενέρμπαχτσε έχει ήδη δύο νίκες και είναι μια σπουδαία ομάδα. Όμως, και εμείς έχουμε εξαιρετικό ρόστερ, πολύ γεμάτο σε κάθε θέση. Υπάρχουν τραυματισμοί στους αντιπάλους μας, αλλά υπάρχει και ποιότητα και εμπειρία. Ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας.
Γνωρίζουμε πως θα παίξουμε μπροστά σε ένα θορυβώδες κοινό, γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι, να μην «φύγει» το μυαλό μας. Θέλουμε να μείνουμε στο πλάνο μας και να παλέψουμε».
Για την επιστροφή του Μίλος Τεόντοσιτς: «Ο Τεόντοσιτς είναι πάντα ένα κλειδί για εμάς, λόγω της ποιότητας που διαθέτει και της επιπλέον αξίας που φέρνει. Θα είναι μέρος του ροτέισιον και θα βοηθήσει τους υπόλοιπους, με στόχο να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας».
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.