Λέσβος: Βιασμό καταγγέλλει 14χρονη από δύο ενήλικους άνδρες – Αναζητούνται οι δράστες
Στα χέρια του εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης η υπόθεση - Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών
Συγκλονισμένη είναι η Λέσβος μετά από μία σοβαρή καταγγελία που έγινε το Σάββατο (12/10) από μια 14χρονη και τους γονείς της, όταν μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού και κατήγγειλαν ότι το ανήλικο κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού από δύο άνδρες.
Λέσβος: Σοβαρή η υπόθεση του βιασμού της 14χρονης – Ενήλικοι οι δράστες
Σύμφωνα με πληροφορίες από το «Νησί», το συμβάν φέρεται να συνέβη σε χωριό του νησιού πριν από περίπου ενάμιση μήνα.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, δύο άνδρες -ηλικίας περίπου 21 ετών- κατηγορούνται για τον βιασμό της ανήλικης κοπέλας.
Η ανήλικη προσήλθε στην Αστυνομία, συνοδευόμενη από τους γονείς της, για να καταγγείλει τους φερόμενους ως δράστες, ενώ η υπόθεση έχει ήδη παραδοθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα από την Αστυνομία.
Οι αρχές έχουν ξεκινήσει τη συλλογή προανακριτικού υλικού, προκειμένου να διερευνηθούν σε βάθος οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό, καθώς οι καταγγελίες της ανήλικης θεωρούνται ιδιαίτερα σοβαρές, και η έρευνα επικεντρώνεται στην εξακρίβωση της αλήθειας και την απόδοση ευθυνών στους υπαίτιους.
Η τοπική κοινωνία του χωριού είναι σε αναστάτωση, καθώς πρόκειται για ένα περιστατικό που συγκλονίζει και εγείρει έντονα ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια των παιδιών τους.
Οι αρχές καλούνται να διαλευκάνουν την υπόθεση το συντομότερο δυνατόν, ενώ οι φερόμενοι ως δράστες αναμένεται να κληθούν για κατάθεση στο πλαίσιο της δικαστικής διαδικασίας.
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)
























![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)

























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442