Ανατροπή δεδομένων με τον Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εν τέλει, παρά τα σενάρια των τελευταίων ημερών, ο Ολλανδός προπονητής θα παραμείνει κανονικά στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων».
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sky Sports» ο Έρικ Τεν Χαγκ συνεχίζει να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης της Γιουνάιτεντ, παρά το γεγονός ότι η ομάδα συνεχίζει να είναι τραγική αγωνιστικά και να φέρνει το ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα πίσω από το άλλο.
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (8/10), οι υπεύθυνοι της αγγλικής ομάδας εξέτασαν την κατάσταση του συλλόγου και η απόφαση που ελήφθη δεν περιλαμβάνει αλλαγές στην τεχνική ηγεσία. Αντιθέτως, οι άνθρωποι του συλλόγου επιθυμούν να συνεχίσουν την πορεία τους υπό την καθοδήγηση του Ολλανδού τεχνικού.
Ο Τόμας Τούχελ είχε ακουστεί ως υποψήφιος διάδοχος του Τεν Χαγκ, αλλά τα οποία σενάρια και δημοσιεύματα διαψεύστηκαν κατηγορηματικά.
Φέτος, ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει οδηγήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε 11 παιχνίδια, έχοντας 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες.
Συνολικά ως προπονητής της βρετανικής ομάδας έχει 125 ματς, με 71 γκολ, 19 ισοπολίες και 35 ήττες, με 230-176 γκολ.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Manchester United have not made an approach to Thomas Tuchel with Erik ten Hag on a brief holiday while the club’s executive committee meet in London to discuss next steps. pic.twitter.com/iAhwVGqJAl
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε εύκολα με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον του Κωστούλα.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».